OnePlus lanserar idag sin nya koncepttelefon OnePlus 11 Concept

OnePlus lanserar idag sin nya koncepttelefon OnePlus 11 Concept

I samband med lanseringen av koncepttelefonen presenterar OnePlus även den innovativa kyltekniken Active CryoFlux som är inbyggd i OnePlus 11 Concept. Den nya koncepttelefonen är inte bara ett bevis på OnePlus engagemang för att kontinuerligt skapa innovativa produkter, utan erbjuder också användarna den senaste tekniken.

– För tio år sedan gick vi in i branschen för att skapa produkter som vi själva faktiskt ville använda. Längs vägen växte vi tillsammans med vårt Community. Vi strävar efter att bli bättre varje dag och tänja på gränserna för varje produkt. Den överväldigande positiva responsen från användare är ett bevis på att vi är på rätt väg för att skapa en snabb och smidig upplevelse, säger Kinder Liu, VD och COO för OnePlus.

Innovativ kylteknik

Baserat på en serie av tester har Active CryoFlux visat upp sin höga prestanda. Med tekniken är det möjligt att sänka temperaturen på koncepttelefonen med upp till 2,1 °C vid spelande. Detta förbättrar spelets bildhastighet med tre till fyra bilder per sekund. På samma sätt kan temperaturen sänkas med upp till 1,6 °C under laddning vilket minskar laddningstiden. Active CryoFlux skapas genom att anpassa kylkapaciteten hos speldatorer till en smartphone. I hjärtat av Active CryoFlux är en piezoelektrisk keramisk mikropump av industriell kvalitet ansluten med rörledningar inbäddade mellan ett övre och ett nedre membran. Mikropumpen upptar mindre än 0,2 cm2, vilket gör att kylvätskan kan cirkulera runt rörledningarna utan att väsentligt öka vikten och tjockleken på OnePlus 11 Concept.

Futuristisk och lyxig design

OnePlus 11 Concept har en elegant och futuristisk design som kompletteras av ett böjt bakstycke. Den genomskinliga baksidan ger ett fascinerande utseende till Active CryoFlux-rörledningarna, liksom bakstycket är försett med en beläggning där metall och legering avsätts i små mängder med hjälp av ett elektriskt fält. OnePlus 11 Concept kommer även med ett komplext designat kamerasystem, där isblå Active CryoFlux-vätska strömmar runt kameran medan linsområdet omges av Guilloché-etsning, en mycket exakt dekorativ teknik som vanligtvis finns i lyxklockor.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *