Parrot och deras Drones

Parrot och deras Drones

0

I dag körde jag hela vägen till Mall of Scandinavia för andra gången. Men målet med dagen var varken shopping eller bio utan att kolla in Parrots sortiment av leksaker.

Innan jag gick dit skulle jag fördriva ca 45 minuter och jag HATAR shopping. Jag får panik, kallsvettas och känner att undergången är nära. Så jag tänkte att jag bara ville sätta mig ner någonstans, varsomhelst faktiskt. I normala centrum får man förtvivlat leta efter sittplats och hittar man en är den upptagen. Men inte här inte. Du kan hitta en plats precis överallt. Jag hittade en gigantisk blå kokong jag kunde krypa upp i försvinna för en stund. Jag älskar denna galleria.

 

Men till saken.. Besökte Parrots Pop-up butik som ligger på plan 0 i mitten. Det är helt vitt med en slags bur där de visar sina drones ”in action”.

Dea har en del olika modeller från minimodeller bäst lämpade till inomhuslek till större maskiner. De har också en katamaran med en drone på som verkar ascool. Åk gärna dit och kolla lite på deras saker.. Kanske bra julklappar till både stora och små.

Jag fick med mig ett gäng hem för test så håll utkik för det. Det är ju min allra första gång som drönarpilot så vi får se hur mycket jag trashar vårt hus 🙂

Har du en eller önskar du dig en drönare?

Your email address will not be published. Required fields are marked *