Perfekt te varje gång med Teamosa från Kickstarter

Perfekt te varje gång med Teamosa från Kickstarter

0

Dricker du te? Har du koll på hur du faktiskt ska tillaga det? Det ligger en hel jävla vetenskap bakom för att nyttja alla godheter som kommer med ditt te. 

Det finns väldigt många olika typer av som tex. vitt, grönt, gult, oolong, svart, mörkt (Pu-Erh). Jag ska erkänna att jag inte kände till alla de där. Men alla tèer har olika egenskaper och ska tillagas med olika temperaturer. En bra sak med te är antioxidanter och de försvinner om du har för varmt vatten. Själv har jag en vattenkokare med olika temperaturer för olika téer, grönt ska ligga runt max 86 grader. Det ska absolut inte koka.

Kommer om ett år

Teamosa är en liten tebryggare som tydligen ska vara smart. Den är i alla fall snygg och är tillverkad med bra material. Den har full koll på hur olika tesorter ska tillagas och styr det helt automatiskt. Man kan använda både deras papperspoddar eller löste. Så klart har den en app där man har de färdiga inställningarna och där kan man även ställa in olika saker själv om man har egna idéer på hur ens te ska tillagas.

Målet är redan nått för företaget och det ser ut som att leverans av produkten kommer ske om cirka ett år. Det är egentligen ingen dyr prislapp men jag är student så jag kan inte backa denna hur mycket jag än vill. Men visst är den snygg?

Här hittar du deras sida på Kickstarter (länk)

&nbsp