Romeo & Julia, Anton, greker och sömn!

0

I torsdags ringde klockan 03:30. Det är ganska tidigt.. Men jag masade mig upp vid fyra och gjorde mig i ordning och packade ihop mig för att åka till Skövde och konferens. Två dagar passerade och det var ett lyckat event – helt ordnat av mig in i minsta detalj! träffade lite kollegor på nya sätt och fick namn på ansikten. 

Kom hem till stan vid 18 tiden på fredagen och fick komma hem till ett tomt hem då P var på spelning på BRÅ av alla ställen. Tog ett bad och kollade besviket på Idol som var ganska dåligt.

Vi sov båda sjukt länge på lördagen men sen begav vi oss till stan för att se på Romeo & Julia som jag längtat efter och hört så mycket om. Jag blev nog lite besviken, inte så mycket, men lite. De två som bar upp hela showen var Anton (Mercutio) och Marianne Mörck (amma). Deras underbara roller coh personligheter gjorde showen värd varenda peng. Mer av dem tack! 

Innan showengick vi in på en musikaffär och pillade på gitarrer. Båda vi när en dröm om att kunna spela, P vill spela elgitarr och jag vill spela akustiskt. Så vem vet.. Det kanske blir så att vi börjar skola oss med alla appar som finns. 

Efter showen var vi på Sonjas Grek och åt god mat. Fick restaurangens sämsta bord (mitt i gången där servitörerna springer som blixtar) och höll på att skapa två olyckor under kvällen. Men maten var god och vi älskar varandra så det gick bra ändå. Men när en kärring kom till ett bord bredvid som inte brydde sig om något annat än sin egen sfär så gick vi. (Hon snurrade av sig jackan så det vinade om våra saker på bordet och så hade hon så stark och äcklig parfym på sig så vi mådde illa.)

I dag är tvättstugerally men sjukt mycket tvätt sen måste jag sy (laga) lite saker, laga mat, sortera papper och göra sådant där tråkigt vuxet skit. Tiden springer i väg så jag avbokade gymmet och kör mån-onsd i stället. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *