Shuffla din promenad med Routeshuffle

Shuffla din promenad med Routeshuffle

0

Ta ut exakta rutter för dina promenader, som ger dig de km du önskar, med Routeshuffle.

Om du är det minsta lik mig så betyder det att du har noll lokalsinne och absolut inget sinne för att uppskatta mått, vikt eller annat. Jag har dessutom alltid hatat promenader, mest för att de inte har ett syfte men också för att jag inte hittar någonstans. Blotta tanken på att jag skulle ta på mig bekväma skor och bara knata får mig att rysa. En liten del av mig vill dock gärna traska i skogen men det gör jag ALDRIG på egen hand av just mitt bristande lokalsinne.

Nu har jag ju skaffat hund så promenader sker flera gånger om dagen och jag har efter sex år i området äntligen börjat hitta lite. Hahaha!

Men ponera att du vill ut och gå, springa eller cykla men du har liksom bestämt att du ska avverka en viss sträcka som 3 km, 5 km eller 10 km tex ja då kan den här lösningen ta ut en rutt åt dig som stämmer på ett ungefär med din önskade sträcka. Det har inte alltid blivit superbra ska jag erkänna men man kan laborera lite.

Skriv din startadress och välj längd på sträcka och du får en planerad rutt för gång, spring och/eller cykel som tar dig runt. Så jävla smart. Du kan dessutom öppna det i tex Google maps så är det bara att knata ut sen.

Jag måste dock säga att det kanske inte är exakt på håret rätt sträcka du får ut. Så kanske ta det med en nypa salt!

Testa själv!

Your email address will not be published. Required fields are marked *