Snart stämplar jag ut!!

Från jobbet.. Två veckors ledighet varav en vecka på en solig ö väntar. Jag förtjänar det. Hösten har varit intensiv på alla jobb. 2013 ska bli ett grymt år då jag måste ta stora kliv på flera plan.

Jag gör mig redo för mysbyxor, paketinslagning (och öppning), lite bakande, biomys med sambon, långa kvällar i soffan.

 Jul

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *