Uppdaterad iPod touch

Uppdaterad iPod touch

0

Skärmavbild 2015-07-17 kl. 12.46.17

I kölvattnet av släppet av Apple Watch i dag så lanserades det i går en ny iPod touch. Inget som fick så stora rubriker här i Sverige då Apple Watch intresserade fler. 

Men iPod fortsätter att vara starka och släppte i går en ny modell med fler förbättringar och nya färger. De har en ny 8-megapixels iSight-kamera, en förbättrad FaceTime HD-kamera för snyggare selfies, samt det Apple-designade A8-chippet med tio gånger snabbare grafik för en ännu mer fängslande spelupplevelse och bättre funktioner för registrering av träningsdata med M8-rörelsecoprocessorn.

Skärmavbild 2015-07-17 kl. 12.47.51

”iPod touch finns från 2 295 kronor och ger kunder i hela världen tillgång till Apple Music, App Store och iOS, världens mest avancerade mobila operativsystem”, säger Greg Joswiak, Apples vice VD för produktmarknadsföring av iPhone, iPod och iOS. ”Tack vare stora förbättringar, som A8-chippet och en 8-megapixels iSight-kamera, kan kunderna uppleva spel på en helt ny nivå, ta ännu snyggare bilder och titta och lyssna på favoritmusik, tv-program och filmer.”

iPod touch levereras med iOS 8 och en samling inbyggda appar. Skicka obegränsat med röst- och videomeddelanden med iMessage via Wi-Fi, redigera snabbt dina bilder i appen Bilder och håll koll på din hälsa och träning med appen Hälsa. Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela inköp från iTunes, iBooks och App Store – plus bilder och kalendrar – utan att dela konton. Föräldrar kan också skapa Apple-ID:n åt sina barn med funktionen Fråga innan köp som kräver föräldrarnas tillstånd för alla inköp.

PRIS

Från 2 295 kronor för 16 GB-modellen, 2 895 kronor för 32 GB-modellen och 3 495 kronor för 64 GB-modellen.

Från och med igår finns hela iPod-familjen i fem nya färger på Apple Online Store, i Apple Store-butiker och hos utvalda Apple-auktoriserade återförsäljare. För första gången någonsin finns iPod touch i en modell på 128 GB för 4 495 kronor som säljs via Apple Store och Apple Online Store där också (PRODUCT)RED-serien erbjuds.

Your email address will not be published. Required fields are marked *