Vem är vägens hjälte? Nu kan du rösta

Vem är vägens hjälte? Nu kan du rösta

Editors choice
0

Om ni läser vad jag skriver så vet ni att jag älskar programmet Vägens hjältar och jag står på våra vägarbetares sida hela tiden. Men det finns också många privatpersoner som är fantastiska och de kan vi hylla nu genom att rösta på en vinnare. Vad väntar du på?

Den 15 december 2016 startade Goodyear initiativet Vägens hjälte för att gynna alla som gör gott i trafiken. Många fina bidrag har inkommit under hela vintern och en jury har därefter valt ut tio finalister. Nu inleds röstningsperioden där det är upp till svenska folket att utse Vägens hjälte. Omröstningen avslutas den 6 april och därefter kommer vinnaren presenteras.

– Finalisternas insatser är precis sådana vi vill lyfta i vår tävling. Tidigare undersökningar som vi genomfört har tydligt visat att det råder en tuff miljö i trafiken och att fler goda gärningar behövs. Vi vill därför premiera de vardagshjältar som osjälviskt väljer att hjälpa andra på vägarna. Förhoppningsvis kan det även inspirera fler att hjälpa till i trafiken, säger Sofia Koski, nordisk marknadschef på Goodyear

Sverige röstar fram Vägens hjälte

Tävlingen pågår fram till april och via Goodyears kampanjsida www.vagenshjalte.se kan alla rösta fram sin favorit. Tävlingen genomförs tillsammans med Falck som även deltog i tv-serien Vägens hjältar på Kanal 5 i vintras.

Your email address will not be published. Required fields are marked *