Wallenrud testar: Bose SoundTouch 20

Wallenrud testar: Bose SoundTouch 20

Bose SoundTouch 20

Bose SoundTouch 20

Dessa trådlösa högtalare tar över våra hem, stränder och husvagnar. Vi drunknar i dem. Vad är det som gör att jag ska välja just denna?

Ja jag tänker som vanligt inte gå in på en massa tekniska specifikationer. Jag ger dig tre anledningar till att du ska köpa just denna:

1. Väldigt lätt att koppla ihop med ditt WiFi och få igång den

2. Snygg design

3. Fruktansvärt bra ljud

Jag måste nog säga att det är en av de bästa jag testat vad gäller ljudet. Jag är lite “blown-away” faktiskt. Jag har mest lyssnat på radio över internet men testade även min spotify via min iPad mini. Jag önskar jag kunde låta er höra hur bra den är.

Priset är å andra sidan en anledning till att jag inte rusar till butiken. Visst, man får vad man betalar för, men jag bor för stort för att jag ska ha en sådan här. Priset på denna modell ligger på ca 3 799kr.

Skärmavbild 2014-03-02 kl. 17.45.08 Skärmavbild 2014-03-02 kl. 17.45.18

Det finns fler modeller av Bose SoundTouch. Du har SoundTouch 30 som är större och kostar 6 799kr samt SoundTouch Portable Wi-Fi musiksystem som är mer bärbart och ligger på 3 799kr.

Du hittar med detaljer på Bose hemsida. 

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *