Wallenrud testar en Mazda MX5

Wallenrud testar en Mazda MX5

1

Då var det dags för ännu ett test. Den här gången gled jag omkring i en alldeles för liten bil, Mazda MX5. Dessutom säger jag fel i klippet och kallar den CX5. Ja herregud, var ska detta sluta. 

I alla fall. Den här filmen är klippt och editerad i Adobe Premiere Pro, den första filmen jag gjort i annat program än iMovie. Jag hade liksom växt ur iMovie och det var dags att lära sig nytt. Och nytt var det, ingenting var snarlikt iMovie så det var back to basics som gällde. Två kvällar med youtube-kurser så fick jag i alla fall ihop denna film. Nu måste jag lära mig mer effekter och animeringar och hur jag kan få texter att röra sig osv. Men en sak i taget.

Ja just det. Första gången jag lägger upp en film på youtube efter att vi fått fiber. Shit vad fort det gick om man jämför med gamla 4G-routrar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *