Wallenrud tittar på: Nicki Minaj i Globen

Wallenrud tittar på: Nicki Minaj i Globen

0

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 06.52.11

Spontanitet är härligt men samtidigt ett ord jag sällan använder, jag är så totalt inrutad och planerande så spontanitet är inget jag normalt sysslar med. Men så såg jag att en vän på Facebook la upp en bild från någon app där han köpt en biljett till Nicki Minaj för 255kr i stället för 600kr. 

Snabbt kollade jag upp appen och den heter Spontano, läs mer här.

Så jag köpte en biljett! Japp, helt spontant och random så skulle jag plötsligt på konsert samma kväll. Galet ju. Men jag gjorde verkligen rätt för det blev en härlig kväll. Bortsett från allt kaos innan man kom in för det var så mycket folk som köade i entréerna och biljettkassan och det var ruskigt kallt.

Det var två förband där ett av dem var Trey Songz, det kan ha varit något av det sämsta jag sett och hört. Han sjöng illa och använde ändå alla fusk man kan i form av autotune och reverbe. Det kändes som en evighet när han “sjöng” och man bara väntade på THE STAR!

Jag vet inte varför men jag hade väntat mig en enorm scenshow med massa saker som händer samtidigt. Liksom lite galet.. Men det var precis tvärtom. Scenen var avskalad, inga bomber och granater, inga linbanor i luften eller scen som gick rätt ut i publiken. Det var nedtonat och enkelt.

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 06.53.24

Men.. Det betydde inte att det var trist, tvärtom, det var magiskt bra. Det var bara Nicki och sex dansare som var på scenen men dansen var så fruktansvärt bra och timead så man ville aldrig slita blicken från dem. Nicki har en skön stil och bra dans men pga hennes klädval var hon lite begränsad, hon hade ju bara någon slags BH som inte gav ett stöd direkt så många gånger när hon ville hoppa eller småspringa så var hon tvungen att hålla tuttarna! 🙂

Sen måste man förstå att det mesta hon gör handlar om sex. Det är mycket avklätt och genomskinliga kroppsstrumpor och en del juckande men hon kommer undan med det på något märkligt sätt.

[bctt tweet=”Det är mycket avklätt och genomskinliga kroppsstrumpor och en del juckande men hon kommer undan med det på något märkligt sätt. “]

Det enda som var lite trist var att hon hade ett par klädbyten/Pauser men under den tiden så hände inget alls! Scenen var tom och det spelades något abstrakt ljud medans. Där kunde man slängt in lite dansare eller vad som helst i stället för en svar scen i fem minuter.

Publiken var galen! Hela Globen stod och dansade hela tiden, alla kunde hennes sånger och det kändes oerhört kul, lite som på en nattklubb. Nicki var avslappnad och cool och pratade en hel del med publiken som skrek så jag trodde mina trumhinnor skulle spricka. Jag som mest går på rockkonserter vart lite “Blown away” av volymen på publiken men blev själv väldigt glad av det och ställde mig i bland upp för att digga jag med! (som en pensionär).

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 06.51.04

Nicki plockade upp två personer på scenen vilket var snyggt gjort. Först tog hon upp en muslimsk tjej som fick en varm kram och chansen att sitta mitt på scenen under ett nummer. I samma nummer tog hon också upp en kille som målat hela ansiktet med rosa tuschpenna, gav han mikrofonen och lät han rappa en hel låt. Så oerhört kul…

Så träffade jag ju flera personer jag känner så jag var inte så ensam! 🙂 Här är Simon och Elias.

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 06.52.37

Comments
 • Ludvig#1

  17 mars, 2015

  Hej Åsa,
  Kul och inspirerande att höra om din spontana upplevelse!
  /Ludvig

  Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *