Xiaomi Buds 4 Pro – öronlyx!

Xiaomi Buds 4 Pro – öronlyx!

Under MWC i Barcelona presentera Xiaomi ett gäng nyheter och jag föll för några av dem, speciellt dessa skinande blanka Buds 4 Pro.

Xiaomi Buds 4 Pro är true wireless-hörlurar med den senaste teknologin och läcker design, som erbjuder en kraftfull och detaljrik lyssnarupplevelse. Lurarna använder sig av Sonys LDAC-teknik vilket möjliggör dataöverföring på upp till 990kbps och upp till 32 bitars djup, och följer Hi-Res Audio Wireless-standarden. De ger också högpresterande brusreducering upp till 48dB, vilket gör att lyssnaren kan fokusera helt på ljudupplevelsen utan störningar, även på en hårt trafikerad gata.

En annan avancerad funktion är Built-in Dimensional audio som känner av användarens huvudrörelser och justerar ljudet utifrån det för att varje detalj ska låta rätt. Batteritiden beräknas till upp till nio timmars oavbruten lyssning på en laddning, och lurarna kan även laddas trådlöst.

Det är också möjligt att ansluta till flera enheter samtidigt och växla uppspelningen sömlöst, via Xiaomi Earbuds-appen. I appen, som finns för nedladdning via Google Play-butiken, kan man också göra en mängd detaljerade justeringar av ljudinställningarna.

Den futuristiskt utformade laddningsboxen har flera magneter för att hålla lurarna på plats, och för att de ska sitta bekvämt även i örat har de försetts med mjuka pluggar och funktionen Intelligent Fit Monitoring som känner av passformen i örat och hjälper användaren optimera den. Xiaomi Buds 4 Pro lanseras i färgerna Star Gold och Space Black, och det rekommenderade globala återförsäljarpriset ligger på 249 Euro inklusive moms. Lokala priser och säljstart i Sverige kommer att kommuniceras senare.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *