Lördag med goda vänner och dans

Lördag med goda vänner och dans

0

Det här med att hitta vänner när man blir äldre är det bästa som hänt mig. Jag känner att det är mer ÄKTA vänskap till skillnad mot det jag upplevde när jag var yngre. Jag är så tacksam för dem som står ut med mig. 

I går var vi några stycken som agerade statister/rekvisita till några ungdomar på Dansens hus. Det var Streetdance tävling och en klass från Marikas med ungar mellan 8-13 år ställde upp. Vi var 7 personer som klädde upp oss för coctailparty och minglade i början av numret, sedan kom ungarna in och liksom kaxade lite så vi fick spela fisförnäma och lite äcklade av ungdomarna. 🙂 Sedan öste de på med sitt.

IMG_0231

 

Jag tror det kan ha varit ca 15-20 akter i deras grupp och ”våra” ungdomar kom på fucking tredje plats!! Jag är så stolt över dem. 

IMG_0220

Efter det gick fem av oss vidare för att äta middag och hamnade på Magdalenas favorit, Bistro Boheme. Alla tog en varmrätt utom jag och Helena som valde att dela lite på Tapas. För oss båda är tapas små rätter så vi tog in totalt sex stycken. Fy fan, det var typ sex varmrätter. Vi var så mätta efter det.

IMG_0234

Tre av oss tänkte att vi skulle gå vidare och dansa lite eftersom det ryckte i dansnerverna och maten hade gjort oss lite tunga så vi makade oss mot Golden Hits, ett av få ställen där man kan vara runt 40 år och få dansa till gamla klassiker. Normalt brukar det bli kö vid midnatt eller framåt 01 eftersom de har öppet till 05. Men när vi kom dit strax efter 23 så var kön nästan hela vägen ner till Stureplan. Vi suckade och vandrade vidare till ett ställe jag vart på några gånger, Le Bon Palais. Det fanns ingen information om stället på nätet och när vi närmade oss så var det INGEN kö. Det upplever vi som en liten varning.. En av oss stolpar fram och förhör vakten om klubben och får veta att det är ca 80 personer där inne och att de stänger 02. Vi fortsatte förbi och gick till Clarion Sign för en drink.

Men allt som allt var det en fantastisk lördag.

Your email address will not be published. Required fields are marked *