2024 Ford Mustang Dark Horse – Episk jävla bil!

2024 Ford Mustang Dark Horse – Episk jävla bil!

2024 Mustang Dark Horse ger mig rysningar. Jag har bara sett bilder och filmklipp men den ser episk ut.

Den bjuder på 500 hästar och är en gatlegal trackcar, alltså den är byggd och ämnad för att köra på bana men det är helt okej att också köra den i den vanliga trafiken. Mamma mia vad jag ryser… Den kommer säkerligen kosta massor av pengar och skatten för att ha en V8 är nog inte heller rolig men drömma kan man ju!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *