Bästa prylen för övernattning i bil!

Bästa prylen för övernattning i bil!

Att slippa tält eller hotell för några timmars sömn kan vara skönt men att sova i bilen är inte alltid en succé, tills nu! 

Coolstuff släppte precis denna underbara madrass till bilen som dessutom har inbyggda kuddar. De rekommenderar att kanske inte slänga in den i den minsta bilmodellen, du bör åtminstone ha ett baksäte och det ska kunna fällas ner helt för att man ska kunna sträcka ut sig tillräckligt. Jag är kort, så det funkar säkert i min Mini Clubman! 👍

Så här ser det ut!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *