Allsång på Skansen, Guldsoffan, min intervju i tv osv.

Jag säger det igen – JAG ÄLSKAR ALLSÅNG PÅ SKANSEN. Det var Jonas Larsson (@byBalsam) ovetandes om när han valde mig till Guldsoffan 🙂 Jag har tackat honom så många gånger nu att han förmodligen förstått hur mycket detta betydde för mig. Det var nog därför jag också fick prata för oss twittrare  i programmet.

Jag fick chansen att träffa tre andra twittrare som jag inte följt sedan innan men det uppstod tamigfan kärlek från start, vilka härliga människor. Inte en tyst stund (ja utom när alla satt och twittrade) utan vi hade skitkul. En av oss lyckades dessutom ta sig vidare på efterfest.. Grattis! De ni måste följa och älska är @holtare, @axbom och @Vincentdarling

Men vi blev behandlade som sig bör, VIP band, middag, backstage, korv. Jag fick en idolbild med både Anton och Maria Montazami och jag syntes kanske lite väl mycket i tv, mest för att jag satt bakom Anders Lundin och bredvid Maria Montazami 🙂

Vi sjöng, klappade, twittrade och försökte desperat läsa det som sades under taggarna #guldsoffan och #allsang men det var sådan fart på twittrandet att man blev matt, och då satt jag ändå med två telefoner men även ett allsångshäfte OCH blev intervjuad av Måns.

Genrepet och direktsändningen var toppen och jag kommer leva länge på det här. Efter programmet fortsatte banden att spela och vi kunde börja slappna av lite, skratta åt barnen som dansade och se vilka som satt runt oss. Victoria Sandell som jag träffade på Nyhetsmorgon satt där och likaså makeupartisten Jessica Wahlgren som jag träffade på en pressresa i våras.

Efter programmet hängde vi backstage och fick träffa några av artisterna och käka korv. Passade på att fota mig med Anton och Maria Montazami tex. Maria ville dessutom ha en bild på oss fyra med henne som garanterat hamnar på hennes blogg…

Här kommer lite bilder från kvällen, de med oss på är tagna av underbara Jonas Larsson.

Och här är det aktuella avsnittet från SVT Play.

Om Ni tar Er till Allsången så glöm inte att checka in via www.svt.se/skansen i mobilen eller i deras röda bod.


 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *