Pride och tweetup

Allt på samma dag, hur kunde det blir så?

Först var det Tweetup Stockholm, samtidigt som Prideparaden gick genom staden och straxt därefter satte Stockholm Cruising i gång och jag hade dessutom lovat (och verkligen ville) att träffa Camilla från Twitter. Så jag gjorde det bästa av det.

Jag startade med att möta upp syrran och åka ut till Gärdet där jag var på en otroligt lugn och stillsam picknick med mest främmande twittrare faktiskt. Det dök upp fler senare som jag kände och ett par som jag träffat tidigare. Men vi hade trevligt, käkade och drack och jag fotades hela tiden. Först för att jag satt och smuttade skumpa och sen för att jag knäckte en Whiskey/cola på burk.

Packade i hop mig sen för att åka hem och byta om och ta mig till Nalen för en fest med ENDAST brudar, lesbiska sådana. Jag var där med Camilla och vi snackade skit och drack äckliga drinkar. Sen kom en twittervän med en möhippa i släptåg och jag dansade lite med dem. Men hela festen i sig var inte så bra. Det var dålig musik, för hög volym och sen kastade dem in Sara Varga som var på fel plats, för mitt i diskodansen skulle hon sjunga två ballader. Alla suckade och bytte till det extremt lilla rummet bredvid. Jag tog mig hem.

Men allt som allt så var det mysigt att träffa så många twittrare. Hela lördagen umgicks jag bara med nya vänner från Twitter. Det är helt galet..

Jag tog i stort sett inga bilder. Men delar med mig av tre jag hittade i telefonen.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *