ÄLSKA GILMORE GIRLS

ÄLSKA GILMORE GIRLS

En serie jag slaviskt hade koll på var just Gilmore Girls. Älskade kemin mellan mamma och dotter och hur de kommunicerade. Den typen av relation tror jag inte existerar i verkliga livet men det var skönt att i bland få vara med om den ändå, typ. 

Nu kommer en ny säsong av serien som utspelar sig 10 år efter sista avsnittet och jag är extremt taggad. Tyvärr har jag inte Netflix så jag får väl tvinga någon bekant att bjuda in mig för tittning.

Men det där med säsong stämmer inte riktigt. Serien kommer bestå av fyra avsnitt där varje avsnitt kommer att vara i 90 minuter. Det kommer också utspela sig under årets fyra årstider och det är också namnen på varje avsnitt.

[poll id=”8″]

PREMIÄR 25 NOVEMBER 2016

Kolla in trailern så vet du lite vad som kommer.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *