ÄLSKA GILMORE GIRLS

ÄLSKA GILMORE GIRLS

0

En serie jag slaviskt hade koll på var just Gilmore Girls. Älskade kemin mellan mamma och dotter och hur de kommunicerade. Den typen av relation tror jag inte existerar i verkliga livet men det var skönt att i bland få vara med om den ändå, typ. 

Nu kommer en ny säsong av serien som utspelar sig 10 år efter sista avsnittet och jag är extremt taggad. Tyvärr har jag inte Netflix så jag får väl tvinga någon bekant att bjuda in mig för tittning.

Men det där med säsong stämmer inte riktigt. Serien kommer bestå av fyra avsnitt där varje avsnitt kommer att vara i 90 minuter. Det kommer också utspela sig under årets fyra årstider och det är också namnen på varje avsnitt.

[poll id=”8″]

PREMIÄR 25 NOVEMBER 2016

Kolla in trailern så vet du lite vad som kommer.

Your email address will not be published. Required fields are marked *