Bara HÅRDA KLAPPAR tack!

Kolla in vår kampanj på Lilla Gumman om HÅRDA KLAPPAR! Ge oss inte underkläder, diamanter eller SPA helg. Ge oss teknik och prylar och det omgående!

Sen har vi i dag lanserat en ny tjänst på internet – www.lunchaihop.se som smällde ganska högt. Det var kul att se responsen. Läs bla om oss på Resume.se

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *