Bäst säljande surfplattor i januari

surfplattor wallenrud

Här är listan på de surfplattor som sålde bäst under januari 2014. 

1. Apple iPad Air

2. Sony Xperia Tablet Z

3. Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200/5210

4. Apple iPad Mini

5. Nokia Lumia 2520

Inte oväntat så ligger Ipad mini (eller Air) på toppen. Har en själv som jag anser vara helt perfekt i storlek. På andra plats ligger den som jag nog själv hade köpt i dag, Xperia Z.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *