Dash mäter allt i örat

Dash mäter allt i örat

0

the-dash-02

En av de stora trenderna just nu är ”wearable technology”. Det såg vi inte minst på CES-mässan i Las Vegas. Jag hittade ett häftigt ”kick-starter”-projekt i USA som jag ser fram emot blir verklighet. 

The Dash består av två grejer man stoppar i vardera öra. Dessa har sedan en mängd olika funktioner. För det första är det ett par trådlösa hörlurar som använder sig av blåtand 4.0. De funkar också att tala i eftersom de har en mikrofon som beaserar sig på vibrationerna i benet i örat. De har också en lagringskapacitet på 4GB vilket gör att du kan använda dem helt utan telefon eller mp3-spelare. Så klart kan du sköta volym och liknande på den beröringskänsliga plattan.

Var det bara det?

Nej då. Dessa fungerar även som din hälsopartner. De loggar dina steg, hur långt du går/springer, din puls och mycket mer. Detta kan de göra helt utan att dem är kopplade till din mobil. Batteriet ska räcka i cirka 3 timmar och de är vattentäta.

Rekommenderat pris för dessa kommer vara ca 2 500kr när de väl kommer ut på marknaden.

Comments
  • Balklänning#1

    6 mars, 2014

    Wenn ich mir die Kommentare hier so durchlese – wer hätte da ein Wellnesswochenende NICHT verdient? Somit kann nur die Glücksfee entscheiden und die habe ich eindeutig verdient nachdem in letzter Zeit das Pech mein ständiger Begleiter war!

    Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *