Prylexpertens mest använda prylar – Just nu!

Prylexpertens mest använda prylar – Just nu!

Så klart jag omger mig av prylar precis hela tiden och ibland hittar man de där guldkornen, de som stannar!

Apple Watch

För första gången har jag faktiskt köpt min egna Apple Watch. Jag har haft recensions-ex då och då och däremellan kört med andra smarta klockor. Men hela tiden har jag Apple watch i tankarna så jag tog beslutet att investera i en egen. Den sitter på konstant, även i solen, så jag har en vit rand på armen! Älskar denna.

Jag valde dock att snåla lite. Tog aluminium men den stora, dock utan SIM-kort.

För att ha lite variation beställde jag också ett set med armband på Amazon som jag älskar. Många olika färger och bra kvalitet. Du hittar exakt detta set här!

Halsfläkt från Coolstuff

Det är varmt, jag är varm. Jag svettas mycket och älskar solen men avskyr värmen. Jag äter också en medicin, som jag måste äta resten av mitt liv, som har en bieffekt som gör att jag svettas enormt mycket och lätt. Speciellt i ansiktet. Den här halsfläkten är magisk. Den har inga propellrar eller vad det heter utan tar in luft och blåser ut på annat sätt, det innebär att man inte kan fastna med håret eller skägget. Amazing. Du hittar fläkten här!

Philips Airfryer XXL

Det bästa jag har i mitt kök, av anledningar. Det ena är att den är så jävla bra och det andra är att min ugn är trasig sedan flera år. Men även om jag hade en fungerande ugn så hade jag fortsatt göra pommes, hasselbackspotatis, panerad fisk och bake-off bröd i den här. Den är så smidig, smart och snabb att jag inte ens saknar ugnen. Många undrar om man verkligen kommer använda den eller om det blir en till trend-pryl man köper som sedan förvaras i ett mörkt skåp men jag vill nog säga att detta inte är en sådan. Här kan du läsa mer om den. 

Och här är ett test av mig!

Mobilhållare från Ideal Of Sweden

Den här sitter på mig så fort jag lämnar huset. Mobilen är med och i den lilla väskan har jag bilnyckeln, körkortet och mitt Klarna-kort. Allt jag behöver för att rasta hunden, åka och handla eller göra andra ärenden. Så smidig och hög kvalitet. Ett köp jag absolut inte ångrar. Här hittar du den! 

Jag hade också med mig en hel hög av smarta lösningar från Ideal of Sweden på Nyhetsmorgon. 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *