Bilmässan Gran Turismo öppnar i helgen

I Stockholm 8-10 november och i Göteborg 15-17 november är det Gran Turismo Expo 2013.

Jag har faktiskt aldrig varit där. Känt mig malplacerad som medelklass och tjock. Man passar liksom inte i de fina salongerna då. Men nu skiter jag fullständigt i det och kanske att jag besöker mässan ändå. 🙂

Mässan brukar bjuda på en del fina premiärer och chansen att vara först med att se nya lyxbilar och i år vet jag att Koenigsegg ska visa sin nya superbil och fira att de nu byggt 103 bilar totalt. Det går inte fort att bygga dessa hantverk.

Kom dit vettja!

HEMSIDA

Gran Turismo

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *