Bindefeld, gala och ledband

Ja men visst ska ledbandet ställa till det. Det gör ont, det gör det, men det är ändå ok så länge jag går barfota eller i mjua Converse. Men ALLA andra skor går fetbort. Provade ett par bekväma högklackade i dag då jag ska på Bindefeldmingel och ville vara skitsnygg men alla skor klämmer precis på ledbandet och den smärtan är outhärdlig. Även mina Reebok Easytone klämde så hårt att jag höll på att avlida. Så ja, det blir Converse till klänningen – igen!

De extremt högklackade skorna som är svåra att gå i och som jag ska ha på lördag däremot klämmer INTE på den punkten så “peppar peppar” kan jag ha dem! Just nu bara HATAR JAG FOTEN!

Så, nu har jag ältat lite!!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *