Bli beta-testare för Apple gratis

Skärmavbild 2014-04-24 kl. 07.05.28

Apple har ett program för utvecklare där man, för en summa pengar, får beta-testa nya versioner av OS X, men detta öppnas nu upp för alla.

Om man vill vara beta-testare för Apple har man tidigare varit tvungen att registrera sig som utvecklare samt betala 99 dollar per år. Men nu har Apple öppnat upp för vem som helst att testa nya versioner av OS X.

Har du ett Apple-ID kan du nu registrera dig på denna sida och då få ladda ner ett program som gör att du kan testa nya OS X-versioner. Du får skriva under på att inte sprida någon information vidare under testperioden förstås men det hela är gratis.

Efter att programmet från Apple är nedladdat och installerat kommer betaversionerna att listas bland övriga uppdateringar i Mac App Store under ”Uppdateringar”.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *