Mys på hög nivå

I dag fick jag en finfin pyamas jag beställde från Ellos. Det är liksom en onepiece men jag kan ju inte köpa en klassisk One Piece då jag är för kort och tjock. Större storlekar för dem innebär bara att man är längre men lika pinnsmal. Men denna funkar jättebra om man är lite större. Den är dock tunnare så den är inte så värmande. Rekommenderar linne under och kanske en morgonrock eller filt över. Men helt okej.

199 kr på Ellos. 

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 20.09.56

I går jobbade jag med en inspelning till ett intressant program. Det heter Intel´s Kitchen och kommer sändas på nätet 23 oktober. Jag var en av tre jurymedlemmar som hade en stor roll i tävlingen. Programlederiet stod Erik & Mackan för vilket var ett strålande val för jag har inte skrattat så mycket på länge. Herregud vilka störda människor..

Planerat att jobba till 23, vilket är sent, men kom hem till 03. Hann sova 3,5 h innan jag fick gå upp och duscha och hoppa in i taxin till TV4. Klippet på det ser du i tidigare inlägg.

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 20.16.02

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *