Bloggen byter plats… Typ!

Ja bloggen står för en förändring. Själva pryl och teknikdelen byter plats, från i morgon kommer dessa inlägg hamna på min sprillans blogg på M3. Jag är så sjukt taggad för det och glad att min prylpassion hamnar på rätt ställe.

Kvar är bildelen, jag kommer fortsätta testa bilar och skriva om dem men det är mer privatlivet och flytten till villa som kommer ta plats här. Jag har saknat en mer privat blogg så nu kommer den tillbaka.

Jag återkommer med länk till bloggen när den öppnat.

Åsa

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *