Bloggevent – där jag aldrig passar in

Bloggevent – där jag aldrig passar in

0

Under mina år som bloggare har jag blivit bjuden på en rad event. Några av dem har jag direkt avfärdat medan några låtit väldigt kul så jag har tackat ja.

De jag tackat ja till har annonserat att de kommer prata om saker som är viktiga för alla som bloggar, det vill säga att det är viktigt att gå för att ta del av en växande kultur och förstå vad som är rätt och fel. Men ibland har man annonserat eventet lite fel och man har fått uppfattningen om att det är något som skulle passa mig.

När jag så väl är på ett event för bloggare så har jag oftast lämnat efter 5 minuter. Varför då? Jo för att 99% av alla som bloggar i detta land bloggar om mode och skönhet. Jag gör inte det. Jag känner mig nästan mobbad (jag förringar inte dem som mobbas på riktigt..). Alla känner alla, alla tar selfies och groupies och minglar som proffs. Mig ser dem inte ens.. En kuf som är tjock och står och skäms i hörnet med mobilen och vill bara fly.

Men är inte det lite mitt eget fel? Jo visst, jag kan ju ta plats, mingla och prata med folk. Jag har faktiskt testat det också men oftast är alla så sjukt långt i från mig vad gäller intressen, hobbys och vad de bloggar om så samtalen blir inte så givande. Men okej, skit i det, jag har slutat tackat ja till allt som inte har en tydlig teknisk inriktning (eller träning).

Men så kommer vi till det där med bloggawards. Det har funnits olika och finns väl fortfarande olika galor och tävlingar där man röstar fram de bästa i sin kategori. Vi vann med Lilla Gumman en gång, jag var där och hämtade priset. Då hade en kategori om teknik men året efter var den magiskt borta. Sedan dess finns det INGENSTANS som en blogg kan tävla som inte skriver om smink och kläder.

_MG_7913

[bctt tweet=”Det är för fan 2015 och det finns bloggar om det mesta i världen”]

Det är för fan 2015 och det finns bloggar om det mesta i världen. Varför fattar ingen det och gör något åt saken..? Varför är det bara mode och skönhet som lyfts?

Dags för revolt…

Your email address will not be published. Required fields are marked *