Bränt käket? Ingen fara, McDelivery Detector beställer hämtmat!

Editors choice

Brukar du misslyckas i köket? Har du bränt en och annan korv och kokat sönder makaronerna? Om du installerar denna brandvarnare, McDelivery Detector, så kan den automatiskt beställa mat för hemleverans. 

Okej, det funkar kanske inte i Sverige men hur kul är inte idéen?

Men hur funkar det?

Jo du lägger in din favoritorder i McDonalds app och om rökdetektorn går i gång spelar den McDonalds välkända jingel och du får ett meddelande på telefonen som undrar om du vill beställa mat i stället. Då går ordern till närmaste McDonalds och en hemleverans sker.

Humor

Om du vill kan du också dela dina mest pinsamma matlagningstabbar i appen för chansen att få vinna en måltid. Jo just det, det är ju faktiskt inte en officiell brandvarnare, så du vet!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *