B&W Px7 S2 – Nya lurar i premiumsegmentet

B&W Px7 S2 – Nya lurar i premiumsegmentet

Då var det dags att uppdatera garderoben igen! Denna gång med uppdaterade modellen B&W Px7 som nu heter B&W Px7 S2. En del nya finesser och en mycket plattare förvaringsask. 

Bower & Wilkins skapar alltid riktigt bra grejer. De kan det där med ljudkvalitet och vill man satsa på bra lurar så tror jag inte du blir besviken. De är otroligt snygga och finns i tre färger men det är en sak som irriterar mig enormt – de blåa har guldfärgad metall på detaljerna medan de andra två har silver. Jag hade tyckt man kunde lägga på guldet på alla tre modellerna för det hade höjt nivån på lyxkänslan. Men men..

Asken som kommer med ska vara ännu lite smidigare och plattare för att det ska vara lättare att få ner i en väska.

Knappar…

Jag föredrar fysiska knappar för att lättare kunna slå av och på tex ANC (Active Noise Cancellation) och det har dessa. Jag är trött på hörlurar med touch, jag kom alltid åt och ändrade på allt möjligt när jag bara ville justera hörlurarnas position på huvudet.

Jag har inte testat dessa så kan inte avge dom men om jag får loss ett ex så lovar jag att återkomma.

Pris: 4 498 kr på HiFi klubben

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *