Creative Zen Hybrid-hörlurar: Hitta lugnet

Creative Zen Hybrid-hörlurar: Hitta lugnet

37 timmars batteritid, Super X-Fi-ekosystem Headphone Holography och Ambient Mode – fullpackade hörlurarna Creative Zen Hybrid.

Funktioner som får en att hitta lugnet

Creative Zen Hybrid är byggda för att lyssnaren ska bli ett med musiken, oavsett omgivning: Den hybridbaserade ANC-tekniken filtrerar bort störande ljud så att man fokuserar mycket bättre än vanligt. Tekniken är en “hybrid” på så sätt att den använder sig av både feedforward- och feedbackmikrofoner på vardera öronkåpa, vilket gör att upp till 95 % av bakgrundsljudet försvinner – så att man kan förlora sig i favoritlåtarna när man är i farten.

Å andra sidan gör Ambient Mode-läget att man kan hålla koll på sin omgivning utan att behöva ta av sig hörlurarna, exempelvis för att höra infomeddelanden på tågperrongen, beställa kaffe eller känna sig trygg i gatmyllret. Slutligen finns det en brusreducerande mikrofon som även gör ljudet klart och tydligt för de man pratar med.

Som komplement till brusreduceringstekniken har hörlurarna lika kraftfulla som lättviktiga neodymelement på 40 mm. Zen Hybrid har finjusterats till perfektion av Creatives egna akustiktekniker för ett utmärkande varmt ljud med precis bas och rena och klara höga register – en balans som passar en hel uppsjö olika genrer och gör att man inte blir trött.

37 timmars batteritid

Med den imponerande batteritiden på upp till 37 timmar kan man sträcklyssna på sina favoritspellistor utan avbrott – även när upprepning är påslagen. När så behövs ger Zen Hybrid dessutom upp till 5 timmars uppspelningstid med bara 5 minuters supersnabb laddning.

Hopfällbar, lätt design

Creative Zen Hybrid har en lika snygg som lättviktig design med en slimmad profil: de lättanvända kontrollknapparna sitter på högra öronkåpan. Dessutom är hörlurarna hopfällbara så att man kan enkelt och smidigt kan lägga dem i bärväskan när de inte används.

SXFI READY (uttal: “säx-faj”)

Creative Zen Hybrid stöder det utökade Super X-Fi-ekosystemet, där Super X-Fi Headphone Holography snart implementeras i en rad olika enheter som tv-apparater, datorer och mobiler. Alla som äger SXFI READY-hörlurar som Zen Hybrid kan använda den prisbelönta tekniken på de plattformarna.

Fram till dess kan man njuta av SXFI READY-hörlurarnas fantastiska, finjusterade ljud. En gratis smygtitt på Super X-Fi-tekniken finns i SXFI-appen, där man får ett smakprov på hur ens lokala musik på mobilen låter med Super X-Fi Headphone Holography.

Creative Zen Hybrid – utvalt produktinnehåll

  • ·         Hybrid ANC (feedforward- och feedbackmikrofoner på vardera öronkåpa)
  • ·         Ambient Mode
  • ·         Batteritid på upp till 37 timmar med ANC av; upp till 27 timmar med ANC på
  • ·         Upp till 5 timmars uppspelningstid med bara 5 minuters laddning
  • ·         Neodymelement på 40 mm
  • ·         Hopfällbar design; bärpåse ingår
  • ·         SXFI READY

Pris och tillgänglighet

Creative Zen Hybrid kostar 109,99 EUR (ca. 585 SEK) och går att köpa i Creatives onlinebutik.

För mer information, besök https://nordic.creative.com/p/headphones-headsets/creative-zen-hybrid 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *