Dagen efter Nike Blast 2013 (och några tips för nästa år)

0

Mitt första år, Nike Blasts tredje. Tydligen andra året man hade det i Globen och klara förbättringar hade skett sedan året innan. Som helt ny på detta vill jag bara säga: MAGISKT!!

Det var så bra arrangerat att jag höll på att smälla av av lycka. För mig finns det två saker som inte var bra. Det ena var att man bokade eventet så bokar man vilka klasser man vill delta på. I det skedet kunde man inte se vad det var utan bara rubrikerna vilket ledde till att man fick gissa sig till vad det var. Det var lite trist. Det andra var hur de skötte kvällseventet då de bara hade en entré öppen och enligt alla mail man fått stängdes dörrar 19:15 vilket var helt orimligt och det skedde heller inte.

Men bortsett från det var det ett under av planering och organisering. Allt flöt på på exakta klockslag, det var lätt att hitta, det var MASSOR med personal och jag gick med ett leende hela tiden. Det var sådan skön känsla när alla var där för samma sak. Vi var alla osminkade, klädda i sköna träningskläder, tjocka, smala, muskliga, korta, långa, gamla och unga. Jag trivdes så bra.

Att få chansen att testa saker man annars inte vågar eller kan är värt så mycket. Jag kom på att jag inte alls behöver känna mig lost på en hip-hop klass i framtiden. Bara det.. 🙂

Nikeshopen var bra dock hade jag hoppats på rabatterade priser men det var vanliga butikspriser.

Alla klasser var super. Vissa var lite för avancerade men man hängde med ett tag och sen kunde man gå ut eller sitta kvar och bara ta in energin från instruktören och kolla på folk. Det bästa är att man inser att man inte är ensam om att känna sig helt värdelös 🙂

Jag saknar det så enormt mycket!!! Jag kan inte tänka mig att vänta ett helt år till.

Mina tips:

1. Packa lätt.
Jag packade ombyten, massor med mat och olika skor osv. Jag hann ALDRIG byta varken skor eller kläder eller äta maten. Samt att jag inte pallade att släpa omkring på allt.
Dag 2 hade jag bara en gympapåse med det ytterst nödvändiga. Jag hängde in långbyxorna och skorna hag kom i i garderoben så jag hela tiden kunde ta med min lilla väska. Kändes MYCKET bättre.

2. Gå på föreläsningarna
Jag bokade inga föreläsningar utan tänkte snålt att jag minsann skulle träna varja timme jag kunde. Jag orkade inte det och hade gett mitt kungarike för en föreläsning. Man kan köa utanför för att ta eventuella restplatser men jag kom mig bara aldrig för.

3. Första dagen av två får du goodiebag och ett par skor.
Det liksom adderar till din packningsbörda. Bara så du vet.

4. Ta med mat.
Ja även om du inte hinner äta så ta med bars, proteinpulver och mackor. Sådant som lätt äts på väg till och från klasser. Det är långa köer och dyrt i caféer och restauranger.

MEN FRAMFÖRALLT. Ha så jävla kul!

510cff0110de30.04938980 510e0e04374220.50618339

Your email address will not be published. Required fields are marked *