Dålig nattsömn

Dålig nattsömn

0

Mina nätter är inte lika bra som de brukar. Jag är i alla fall tacksam att jag inte måste upp astidigt varje morgon för att ta mig till ett jobb. 

Det ena är att jag äter medicin, förebyggande mot min kroniska migrän. En av bieffekterna är muntorrhet som man ju kan leva med. Men för mig blev det halstorrhet. Det innebär att jag vaknar flera gånger varje natt med hosta och INGET hjälper. Av erfarenhet nu så hjälper det att äta något för att sätta i gång salivproduktionen och att bara vara uppe, sitta upp. Men det inkräktar ju väldigt mycket på sömnen om man säger så. Dessutom vill jag VERKLIGEN inte äta något på nätterna.

Sen har vi eksemen i hårbotten som pendlar från lugn till hysterisk klåda emellanåt. Just nu är det GALEN klåda och jag vill doppa huvudet i en hink med is.

Sedan har jag sedan några veckor fått som små insekts-bett eller något på ben och armar. Totalt mindre än 10 stycken. Men det kliar och kliar och kliar. Sambon har inte fått det. Har skrämt upp mig med allt från skabb till vägglöss men inget passar riktigt bra in i beskrivningen. Vad tror ni?

Klockan är nu 02:59 och jag ska snart försöka sova igen. Om jag inte vaknar av torrhosta så sover jag annars så jävla bra. Nu testar vi igen.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *