Danby Parcel Guard – smart brevlåda

Danby Parcel Guard – smart brevlåda

2

Danby Parcel Guard – smart brevlåda

Får du många leveranser hem? Kommer det bud och speditörer stup i kvarten som undrar varför du inte är hemma mitt på dagen? Lösningen är här!!

Både jag och min sambo får en massa leveranser. Jag får dem då jag får saker som jag ska testa, ha i tv och annat samt att vi båda shoppar allt på nätet, aldrig i fysisk butik. Det innebär en massa avier, söndermosade kartonger i brevlådan och bud som ringer och undrar var vi är. Men hallå.. VI JOBBAR precis som du!

Det här är en grej som verkligen kan underlätta.

Buden som kommer kan bara öppna luckan i överkant, ställa in kartongen och stänga. Kartongen åker ner och förvaras i ett låst utrymme. När du kommer hem, tar du fram appen och låser upp brevlådan för att plocka ut kartongen i nederkant.

Är paketet lite större än hålet i ovankant kan man dela ut en tillfällig streckkod som budet kan scanna i kameran och då öppnas den nedre luckan.

Jag tror dock inte att detta är en pryl som kommer kunna nyttjas på samma sätt i Sverige som kanske i USA men ändå kul att se nya prylar och nya tankar. Jag signar upp så fort det går.

Your email address will not be published. Required fields are marked *