Den diskreta väckarklockan

Den diskreta väckarklockan

The woodpecker in The Alarming Clock

The woodpecker in The Alarming Clock

The Woodpecker är en väldigt snäll väckarklocka. Den har ingen synlig klocka som kan stressa dig när du ska försöka sova. Den är vacker att se på och kan få nästan vilket ljud som helst för dig att vakna till.

På undersidan av klockan ser du tiden och där ställer du alarmet. Tanken är att du inte ska ligga och kolla på klockan när du ska somna för det kan vara en stress i sig. Sedan placerar du klockan mot något som “hackspetten” ska slå emot på morgonen. Om du är lättväckt så kanske det räcker med väggen, garderobsdörren eller så. Men om du har svårare att vakna så kan du ställa den framför en Gong-gong!! Endast fantasin sätter gränsen.

För att stänga av alarmet nuddar man den rörelsekänsliga ovansidan.

En annan bra sak är att klockan talar om för dig när det är dags att sova så du får dina åtta timmars sömn. Den går i gång en timme innan du borde ligga i sängen beroende på vilken tid du har satt alarmet! Bra för oss som tenderar att fastna framför datorn.

Skärmavbild 2014-03-16 kl. 10.20.53

Den släpps under mars månad och du kan anmäla ditt intresse HÄR!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *