JAG VANN…

TASSIMO FIDELIA (T40)

TASSIMO FIDELIA (T40)

Jag har ett litet problem. Jag vinner väldigt mycket. Jag deltar iof också i många tävlingar vilket är nyckeln till att vinna saker. I veckan vart jag en lycklig vinnare av en Tassimo kaffemaskin! Vinsten hämtade jag på min lokala ICA Aspudden, som måste vara den i särklass bästa lokala ICA-butiken som finns.

Nu sitter jag och går igenom alla drycker på Tassimos hemsida och eftersom man fick 200kr i rabatt så passade jag på att shoppa lite. Tyvärr dricker inte jag kaffe alls, så våra två kaffemaskiner vi redan har är inte till nytta för mig. Men denna Tassimo kan ju göra även te och choklad!! HALLELUJA!!!

Vilken är den bästa chokladen undrar jag??

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *