Den här veckan kan bli intressant!

Jobb i dag och sen hem och städa lite mer på vår gata efter loppisen.

I morgon flyger jag ner till Koenigseggs fabrik och dreglar lite och åter hem på onsdag. Direkt från Arlanda till min bil i garaget och köra upp den till en filminspelning i mitt område.

Torsdag – ska jag bara andas ut och ta en ansiktsbehandling. Ska jobba lite hemifrån med.

Fredag – hämta en pressbil samt gå på ett event i Täby på morgonen.

Lördag – öppet hus på Hundstallet. Vill kolla läget och visa mitt stöd.

Måndag – TV4 Nyhetsmorgon igen!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *