Denon AH-GC30 – Test

Denon AH-GC30 – Test

0

Denon AH-GC30 – Test

Ljud är livet! Bra ljud.. För mig är det oerhört viktigt med ett perfekt balanserat ljud i båd diskant och bas och det är få som lever upp till mina personliga krav.

Denon är ett av de varumärken som jag tycker bäst om vad gäller hörlurar. De tidigare modellerna jag testat har fått toppbetyg men dem här..!

Design och komfort

Så snygga. I vitt och roséguld passar dem perfekt för mig rent stilmässigt. Första gången jag såg dem, i pressmeddelandet, kände jag att de här måste testas. De sitter också oerhört bra. Modellen är en over-ear, läs om olika modeller på hörlurar här, som helt perfekt fångar in mina öron. De ä mjuka, lena och känns knappt på huvudet. Toppbetyg!

Jaha, ljudet då?

Aj då! Det här var inte min grej! Jag har försökt med inställningar och olika musikkällor men för mig är dessa lurar alldeles för ”diskantiga”. Jag upplever det som att ljudet skär in i mina öron och basen har gömt sig någonstans bakom oljudet. Jag fattar inte.. Jag är så besviken! Min primära källa är Spotify på min iphone XS Max med ljudkvalitet ”Extreme”. Jag har testat Spotifys egna EQ och lyssnat på musik från andra källor men det spelar ingen roll.

Från Denons egna fakta: Hög Bluetooth-ljudkvalitet med aptX HD och Apple AAC

Lurarna har ju också brusreducering som jag inte heller tycker är WOW men helt okej. Det finns tre olika lägen, office-mode, city-mode och flight-mode. Det är lätt att byta mellan de olika och en röst berättar för dig vilket läge som är aktivt.

Vad mer?

Batteriet är kalas. Efter att ha nyttjat lurarna i kanske 2 h är 100% batteri kvar. Det kan man ju leva med 🙂 Är de värda sitt pris? Njae.. Om man gillar diskant mer än bas så är lurarna grymma med sin stil, batteritid, passform och brusreducering. Om jag skulle köpa dem? Nej!

3 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *