Hur bär du dina Apple AirPods?

Hur bär du dina Apple AirPods?

1

Hur bär du dina Apple AirPods?

En av Apples absolut mest sålda produkt är Airpodsen! Och jag sällar mig till skaran som hyllar denna uppfinning och bär dem varje dag!

Hur väljer du att lyssna på musik och poddar? Stora lurar som täcker öronen eller små saker du pillar in i örat? Smaken är som baken och passformen är kritisk för att man ska nyttja sina lurar till fullo. Vill du ha hjälp att sortera begreppen kring hörlurar och förstå vilken typ av hörlurar som du borde satsa på? Kolla in min guide här. 

Allt är inte toppen!

Jag tillhör den gruppen av människor vars öron absolut inte är anpassade för Apples hörlurar. När jag fick testexemplaret (första generationen) så tröttnade jag efter en dag. De gick bara inte. Sedan började jag googla och så klart hittade jag något som hjälpte mig. När mina rosa gummi-grejer kom så funkade det strålande. Jag köpte mina från Asien och sedan dess har det kommit varianter till den svenska marknaden. Kolla tex på dessa som finnspå Kjell & Co. Det tar dock inte udden av problemen eftersom du måste ta bort dem när lurarna ska ner i sitt fodral. Det leder till att du nu ska hålla koll på två små gummigrejer också. Hittills har jag inte sumpat någon av dem men de börjar sjunga på sista versen av alla av- och påtagningar!

Varför ska jag köpa Apple AirPods?

De är OSLAGBARA för samtal. Det måste jag säga. Som pryltestare så har jag testat så sjukt många hörlurar med olika egenskaper, former och prisklasser men mikrofonerna på dessa är sjukt bra. Ingen har en aning om att jag talar i hörlurar.. De väger inget. De synkas så enkelt med din telefon och du kan faktiskt nyttja dem trots att du har en Android. Om de nu bara kunde öppna Apple Watch för Android telefoner, då skulle jag vara lycklig!

Jag anser mig vara lite av en audiofil, en sådan som är väldigt känslig för ljud och hör detaljer och nyansskillnader lätt. Jag är faktiskt lite tagen av Apples Airpods då de levererar mer än jag någonsin kunde tro. Det är inte perfekt, men med tanke på storlek och smidighet så tycker jag de krossar! Väl värt pengarna..

Gamla VS. nya

Jag har ju den första generationen och jag tycker batteritiden inte är optimal. Jag måste stoppa ner dem i fodralet lite för ofta. Gissar att den senare generationen är bättre. Nu kan man också köpa till ett fodral som kan ladda trådlöst, det ingår inte i köpet utan är en extra grej för 995:-. I övrigt är det nog inget som skiljer dem åt. Dem är båda smarta och har koll på om du har dem i örat eller tar ut dem osv.

Hur bär du dina Apple AirPods?

Your email address will not be published. Required fields are marked *