DET.ÄR.INTE.SANT?!!

Efter Celine Dion och Metallica kommer bla Def Leppard som ett av världens bästa band (artist). Jag har ännu inte fått se dem live och så helt plötsligt kommer de till… UPPSALA?! Av alla jävla ställen. Men okej, det är lugnt. Nu måste jag bara hitta någon att gå med. 550 riksdaler. HOJTA! Jag kommer köpa en biljett och gå själv om det ska vara så.. Men jag har gärna sällskap.

defleppard

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *