Det här med kändismingel asså..

0

Jag har varit på några mingel. Oklart varför jag faktiskt varit bjuden men jag har gått på vissa och tänkt samma sak varje gång – jävla skitnödiga event. Samma personer på alla event och mingel. Gratistörstande Stureplansgrisar som inte är ett dugg intresserade av vad det är som visas upp eller lanseras. Man bara bryr sig om att synas på mingelsidor, vara med “rätt” folk och att twittra sig genom hela eventet.

Anna-Karin på Weird Science skriver det så bra när hon som Games of Thrones-fan, råkade få komma med på HBOs event vi starten av säsong tre, kände sig så totalt felplacerad. Precis det där upplever jag på ALLA event jag är på. Oavsett vad de handlar om. Jag tackar bara ja till sådant jag själv är genuint intresserad av men inser snabbt att det ger inget. För ingen annan är intresserad och eventet bygger inte så mycket kring intresset som av minglet och kindpussandet.

Av någon anledning slutade inbjudningarna att komma och jag gråter inte för det. Umgås hellre med människor med stora och genuina hjärtan och ligger i soffan i mysbyxor och kollar min favoritserie. Så det så! Tack Anna-Karin för att du delar synen med mig.

mingel2

Your email address will not be published. Required fields are marked *