Doggystyle filt eller tröja? Ja tack..

Doggystyle filt eller tröja? Ja tack..

Asså jag är ju inne i hundträsket nu så jag vill ju ha allt som finns som har hundar på sig. Vad sägs om dessa sköna plagg?

Lite dyra kanske, jag var sugen på hoodie-klänningen med över 500 spänn så bangade jag. Men bra att de hade storlekar upp till XXXL så till och med jag kan ha. Hurra.

Hitta mer av samma tyg här.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *