Dynabook utökar sortimentet inom Satellite Pro-familjen

Dynabook utökar sortimentet inom Satellite Pro-familjen

I början av maj meddelade datortillverkaren Dynabook att de utökar sitt Satellite Pro C40-sortiment. Den nya modellen erbjuder en mängd olika produktivitetsverktyg, anslutningsmöjligheter och säkerhetshöjande funktioner i ett slimmat paket. 

Pressmeddelande

Skapad för hybridarbete

Satellite Pro C40D-B är bland de lättaste och smalaste i sin klass med en vikt på 1,52 kg*, vilket gör den lämplig för alla typer av moderna arbetsupplägg – på kontoret, hemma eller på resande fot. Datorn har dessutom en batteritid på upp till 11,5 timmar, något som är till stor fördel för de som arbetar mobilt.

Säker och pålitlig

C40D-B tillhandahåller alla viktiga data- och säkerhetsverktyg för att hålla anställdas data och affärsdata säker, oavsett var man befinner sig. I kombination med användar- och administratörslösenordsfunktioner som hindrar oönskad åtkomst, samt inloggning via en valfri fingeravtrycksläsare, fungerar enheten som den första försvarslinjen mot dataintrång.

Design, komfort och oslagbar anslutning

Den eleganta mörkblå exteriören ger C40D-B ett proffsigt och modernt utseende. Utöver en sofistikerad design kan användaren njuta av problemfri anslutning och samarbete via en mängd olika anslutningsalternativ som två olika varianter av USB portar.
Satellite Pro C40D-B kommer att finnas tillgänglig från juni 2022. För mer information sortimentet besök: https://se.dynabook.com/laptops/satellite-pro/ *beroende på modell

Om Dynabook Inc.

I mer än 30 år har Toshibas laptops och teknik satt nya standarder för innovation, kvalitet och pålitlighet. Nu majoritetsägt av Sharp Corporation, fortsätter Dynabook Inc. i denna tradition för att leverera värde och service som hjälper våra partners och kunder att nå sina mål.
För mer information, besök se.dynabook.com.
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *