Prylexperten testar Logitech POP mus och tangentbord

Prylexperten testar Logitech POP mus och tangentbord

Tangentbord med både höga tangenter och högt ljud men en supertyst mus, det är Logitech POP det!

Användarvänlighet

Design

Pris

Smart

Totalt betyg

Reader rating

Drag to rate

What's good

  • Snygg, billig och smart

What's bad

  • Tung, låter för mycket och kräver lite träning

Dags för lite mer färg i tillvaron. Tangentbord och möss tenderar att tillverkas i vitt, svart och grått vilket är helt okej för det sticker inte ut och passar alla. Men jag är inte svart, vit eller grå – jag är FÄRG! Det enda rätta var att testa det här setet och se om det kan få ta en mer permanent plats på mitt skrivbord.

Första anblicken kanske ger ett lite barnsligt intryck, om man är lite för vuxen i sina åsikter. Jag ser mest färg och humor. Jag tillhör generationen som faktiskt har använt en skrivmaskin vid flertalet tillfällen och även i skolan så de här tangenterna tar mig tillbaka den känslan. Dock behöver man inte ta i lika mycket för att det ska göra avtryck. 😂

Du köper mus och tangentbord var för sig men de kommer båda i tre olika färgställningar där jag föll mest för den som heter “Daydream”.

Tangentbordet kom väldigt fin förpackat men musen mer standard, inget wow.

Tungt men mobilt?

Tangentbordet var förvånansvärt tungt! Med tanke på att de säger att det ska funka till dator, mobil och surfplatta och ha snabbknapp för att vara ansluten till tre enheter samtidigt (eller alltså hoppa mellan anslutna enheter med ett knapptryck) så känns det inte så mobilt! Men om du sitter vid ditt skrivbord men vill kanske lägga upp en TikTok film och vill skriva saker eller på Instagram, så kan det vara skönt att ansluta ett tangentbord, då är detta oerhört smidigt.

Inställningar och känsla

Ja det är en speciell känsla att sitta och skriva på det här tangentbordet det går inte att ljuga om. Tangenterna är väldigt mycket högre men det behöver inte vara negativt för jag gillar det. Jag är dock inte lika snabb men jag tror det är en vanesak. Det som dock inte var lika kul var ljudet. Det är ett enormt högt smattrande som stör alla omkring dig. Så sitter du i öppet kontorslandskap kanske detta inte är den bästa idéen.

Med tillhörande mjukvara så gör det lätt inställningar. Tex så har tangentbordet några knappar längst till höger med smileys på. I kartongen låg 4 till som du kan byta superenkelt. De knapparna kan du själv ställa in vilken emoji du vill att den ska skriva. Jag bytte direkt ut två av dem till två jag använder ganska ofta. Den sista knappen leder dig direkt till en emojimeny för att välja fritt. Det finns också en del andra inställningar du kan göra.

Musen

Ser rätt normal ut men klicket är magiskt. Det är så delikat och mjukt och helt ljudlöst, vilket kompenserar det extremt höga ljudet av tangenbordet! Under scroll-hjulet finns en knapp som så klart leder direkt till en emoji-meny! Vad mer kan man begära av en mus?

PRISER

@wallenrud Logitech pop är för dig som kräver mera färg i tillvaron och lite retrovibes. De är roliga, inte så dyra och faktiskt skönaren vad man kan tro! @Logitech #logitech #logitechpop #asmr #unboxing #keyboard #mouse #colorpop #missgeek ♬ originalljud – Åsa Wallenrud

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *