E-handels galleria kan bli verklighet

E-handels galleria kan bli verklighet

0

Internetshopping slår nya rekord hela tiden. Jag själv köper allt på nätet för jag hatar folk. Ja eller, kanske inte ska ta i, men jag gillar inte folksamlingar, provrum, köer och allt annat. Så nätet är min bästa vän. 

Men hur ska man då se till att den klassiska butiken inte försvinner? För trots allt så är det många som hellre vill se och prova saker innan man beställer det. Vissa företag (läs Nelly) har ju helt omöjliga returprocesser så man börjar gråta.

Richard Granberg, som är affärsansvarig på företaget i-ShopMall, berättar om en idé där internetbutiker strålar samman i en lokal och har som ett showroom. Kunderna kan prova kläder och sedan med trygghet beställa på nätet.

“Genom att samla stora och små e-handlare skapas även stordriftsfördelar och kostnadseffektivitet, möjlighet till nya tjänster samt att man ger draghjälp åt varandra”, säger Richard Granberg, affärsansvarig på i-ShopMall till sajten ehandel.se.

När och var?

Planerna är att starta upp detta i Skärholmens centrum men inget är helt beslutat i dagsläget. Gallerian planeras bli 2700 kvadratmeter stor och butikerna kommer bara ha personal under vissa tider. När de är personallösa ska de vara utrustade med SMS-lås så att man kan “checka in” i butikerna. Dessutom ska det finnas skärmar som gör det möjligt att ha videosamtal med återförsäljarna

Eh ok?

Jag kollade om det fanns mer information på en egen sida och kom till http://www.i-shopmall.com/ men alltså, är det ett skämt?

Your email address will not be published. Required fields are marked *