EFTERLYSNING – EN REKOMMENDERAD REVISOR

EFTERLYSNING – EN REKOMMENDERAD REVISOR

Det här företaget hankar sig fram. Jag gör det jag är bra på och låter bli det jag inte kan. Så.. att sköta ekonomin – NOT MY THING!

Hittills har jag lejt bort allt och haft kvartalsavstämningar, men när jag började studera och saknade inkomst var jag tvungen att kapa bandet till min älskade revisor på WINT, herregud vad jag saknar dem. Nu är jag på jakt efter någon som för en lagom peng kan göra bokslut och deklaration för mig. Det är en enskild firma så det innefattar ju även privata pengar. Det händer inte mycket i bolaget så det är inte supermycket jobb, men städa lite efter mig kommer nog behövas. Har inte gjort en endaste avstämning under 2016.

[bctt tweet=”Behöver tips på revisor för bokslut och deklaration! Kolla in www.wallenrud.se” username=”asawallenrud”]

Jag arbetar i Speedledger så den som hjälper mig behöver kunna det då jag inte har en susning själv om hur det fungerar. Så.. Tips?

Speedledger

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *