EFTERLYSNING – EN REKOMMENDERAD REVISOR

EFTERLYSNING – EN REKOMMENDERAD REVISOR

0

Det här företaget hankar sig fram. Jag gör det jag är bra på och låter bli det jag inte kan. Så.. att sköta ekonomin – NOT MY THING!

Hittills har jag lejt bort allt och haft kvartalsavstämningar, men när jag började studera och saknade inkomst var jag tvungen att kapa bandet till min älskade revisor på WINT, herregud vad jag saknar dem. Nu är jag på jakt efter någon som för en lagom peng kan göra bokslut och deklaration för mig. Det är en enskild firma så det innefattar ju även privata pengar. Det händer inte mycket i bolaget så det är inte supermycket jobb, men städa lite efter mig kommer nog behövas. Har inte gjort en endaste avstämning under 2016.

[bctt tweet=”Behöver tips på revisor för bokslut och deklaration! Kolla in www.wallenrud.se” username=”asawallenrud”]

Jag arbetar i Speedledger så den som hjälper mig behöver kunna det då jag inte har en susning själv om hur det fungerar. Så.. Tips?

Speedledger

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *