En bra förebild – Shahrzad Kiavash

En bra förebild – Shahrzad Kiavash

Låt mig presentera Shahrzad Kiavash. En kvinna som verkligen hittade sin väg till välmående. 

20150415_101138

Shahrzad var en typisk “Sats-tjej” som gick på olika klasser och älskade det (som jag). Men en dag blev hon väldigt sjuk i en blodförgiftning som slutade med att hon förlorade båda benen. Rekommendationen var att gå till en psykolog för att ta itu med det hon gått igenom och bearbeta det. Efter några gånger hos psykologen så insåg hon att det inte var det rätta sättet så hon sa till sina föräldrar att det enda som skulle hjälpa henne var en PT.

[bctt tweet=”Det enda som skulle hjälpa henne var en PT. “]

Just nu ligger hon i hårträning för Stockholm triathlon där hon tävlar på samma villkor som de som har alla lemmar i behåll. En sann inspiration och förebild.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *