EN NY UP! KOMMER SNART!

EN NY UP! KOMMER SNART!

Nu har Volkswagen uppdaterat sin minsting UP! och den kommer till Europa under sensommaren i år.

Lilla UP! Lanserades 2012 och har tydligt gjort succé för en bil i den klassen. Jag har själv provat den och håller med om att det är en enorm körglädje och bra byggd bil. Här är mitt test av en e-UP! 

up

10 viktiga fakta om nya up!

Mer dynamik och mer individualitet: Volkswagen presenterar i Genève en omfattande uppgradering av sin framgångsrika cityspecialist.
Mer effekt: Den nya 90 hk starka TSI-motorn matchar prestandan för den första Golf GTI-modellen, men har en bränsleförbrukning på endast 4,4 l/100 km.
Ny look: up! har fått nya stötfångare, ny diffusor bak, sidobackspeglar med inbyggd blinker, nya strålkastare med LED-varselljus och nya baklyktor.
Rätt up! för alla och envar: Omfattande möjligheter till individualisering med 13 exteriörfärger, 3 färger för taket och 10 olika instrumentpaneler.
Bättre anslutningsmöjligheter: Nytt radiosystem – ”Composition Phone” – och smartphone-integrering för optimal uppkoppling och anslutning.
Mer ljud: Dessutom presenterar Volkswagen nya modellversionen ”up! beats” som utrustats med en 300 Watt stark ljudanläggning från BeatsAudio™.
Perfekt kupémiljö: Nya Climatronic med Pure Air-system.
Orienteringsbelysning i kupén: Ny orienteringsbelysning i vitt (high up!), orange (cross up!) eller blått (e-up!).
Mer för pengarna: Grundpriset för nya up! kommer att ligga kvar på samma nivå som för föregångaren, trots att nya up! har en generösare standardutrustning.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *