HAR FÖRÄLSKAT MIG I A45

HAR FÖRÄLSKAT MIG I A45

0

Nu har jag kört fyra olika mercedes på fyra veckor och jag har helt ändrat inställning till märket. Det är lustigt hur man kan lägga sina fördomar på ett helt bilmärke och inte ens ha kört dem?!

Jag förstår till fullo varför taxiförare väljer Mercedes, det kan vara den i särklass skönaste bilen att köra. Den är verkligen skapad för att ge föraren och passagerarna en upplevelse och inte bara leverera ett fordon. Designen i alla de olika bilarna har en röd tråd av stramt och återhållsamhet vilket skapar en känsla av lyx. Varenda detalj är noggrant designad och man känner sig hemma efter två sekunder.

De sista bilen i skaran blev den lilla A45 men med tillägget AMG. Herrejösses vad kul jag hade med denna, ville verkligen inte lämna tillbaka den. Tyvärr hann jag inte göra ett mer ingående test i videoformat men här får ni en liten titt i alla fall.

4.5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *