En tv som är tunnare än 1 mm

En tv som är tunnare än 1 mm

Framtiden för tv-apparater är oviss men vi har våra aningar. Tekniken i dag är avancerad och liten vilket ger oss oanade möjligheter att bygga in teknik i små prylar.

 

När det gäller tv-apparater så har vi gått från stora möbler till mer en tavla på väggen. Många har tekniken i en liten box bredvid (Samsung t.ex.) så det är egentligen bara en skärm man sätter upp på väggen eller ställer på tv-bänken.

Om någon frågar mig om en trendspaning vad gäller just tv-apparater så säger jag alltid att snart köper vi vår “tv” på rulle. Väljer mått helt och hållet. Sedan monterar vi skärmen som vi vill, kanske i en ram eller hängandes i snören från taket, möjligheterna är många. Tekniken kommer vara i en liten box bredvid och det är den som kommer bytas ut när ny teknik presenteras.

LG visar nu ett koncept som faktiskt snuddar vid den tanken. Här är en 55 tums tv som är tunnare än 1 mm och fästs med magneter på väggen. Så det är inte så långt kvar..

LG

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *